Introductieconsult

 

Een Introductieconsult kan telefonisch of per email worden aangevraagd. Na aanvraag per email zal ik altijd eerst telefonisch contact opnemen om een aantal gegevens door te nemen en een tijdstip af te spreken. Binnen een paar dagen kun je een afspraakbevestiging verwachten, waarin belangrijke zaken vermeld zoals; datum en tijd, parkeergelegenheid, betalingsmogelijkheden, adres etc. Daarbij zit ook een anamnese-formulier om in te vullen wat de klachten en doelen zijn. Dit formulier hoeft niet opgestuurd te worden, maar mag je meenemen naar het introductieconsult. Houd er rekening mee dat ik soms een wachtlijst heb.

 

Er is voldoende ruimte voor een kennismaking en gelegenheid om uit te leggen waar je aan wil werken. Het eerste gesprek duurt maximaal 5 kwartier

In dit gesprek zal ik een beeld proberen te schetsen van de mogelijkheden qua begeleiding, therapie en behandeling. 

 

 

 

Wanneer het een jonger kind betreft, adviseer ik ouders altijd om het introductieconsult zonder kind te plannen, dit is minder belastend voor het kind. Het vervolgconsult voor kinderen duurt maximaal 3 kwartier.

 

 

 

 

 

 

Om de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed te krijgen ben ik verplicht om ID en polisnummer van de ziektekostenverzekeraar te verifiëren. Neem daarom a.u.b. deze pasjes mee.