Reacties van cliënten 

 

Ik wist al wel dat het onderbewuste een belangrijke rol in ieders leven heeft, maar dit sloeg echt alles Ik voel mezelf steeds sterker worden. Je rust, je uitstraling en je liefde voor je vak en andere mensen vind ik ronduit geweldig. M.

 

Hetty, de sessies met jou waren verassend, confronterend, gevoelig, soms was ik heel verdrietig, maar ik heb naar mezelf leren luisteren. C.

 

Wat heb ik hard moeten werken om de migraine de baas te worden. Ik ben er een stuk gelukkiger van geworden. Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn eigen gedrag en gedachten. Ben nu hoofdpijn-vrij. Groetjes M.

 

Ik wil je graag bedanken voor de fijne begeleiding van mij en mijn zoontje. Het heeft veel inzicht en vertrouwen gegeven. Dat vind ik heel bijzonder. A.

 

Bedankt dat je me hebt laten zien hoe mooi het leven kan zijn, voor het er altijd gewoon zijn, voor je levenslessen, voor je openheid en dat ik mezelf mag zijn. D.

 

Ik vond het fijn om bij je te zijn, heb genoten van je warme persoonlijkheid, je ideeën, verhalen en geprofiteerd van de hulp die je bood. Het mag dan je werk zijn- je was er als mens voor mij, toen ik hulp nodig had. Dankjewel daarvoor. J.

 

Ik slaap weer als een roos. Bedankt Hetty van M.

 

Ik wil er kort maar krachtig over zijn; als ik jou niet had gehad waren er afschuwelijke dingen gebeurd in mijn leven. Alleen had ik het niet gered. G.

 

Na een aanrijding en veel klachten aan nek en hoofd;

Mijn nek doet het echt goed!! De zere plek voel ik niet meer en heb geen blok beton meer in mijn hoofd. Super bedankt. S.

 

Ik heb weer ruimte in mijn longen, de zon schijnt, straks naar buiten. Mijn zoon zei vanochtend; ik voel mij op de een of andere manier gelukkiger. Je begrijpt hoe fijn dat is om van je kind te horen, ontroerend. Hetty dank je wel dat je er bent en mij vertrouwen laat voelen dat het goed komt. V.

 

Ik wil je even bedanken voor de inzichten die je me hebt gegeven. De manier waarop je dat doet heb ik als prettig ervaren. Met beide benen op de grond, medische onderbouwingen, zelf laten ondervinden en jouw toegankelijkheid en enthousiasme maken je echt heel goed in wat je doet. Z.

 

Ik had niet verwacht dat ik binnen 4 weken van de pijn af zou zijn, die ik al heb sinds ik ben geopereerd aan mijn galblaas, maar ik had al helemaal niet durven dromen dat ik binnen een half jaar weer zoveel conditie zou hebben, dat ik deze wedstrijd zou gaan lopen. Super bedankt. 

B.

 

Ongelofelijk; dat je zo snel de diagnose glutenallergie had geconstateerd. Dit nadat we jaren, al vanaf zijn geboorte bezig zijn met onderzoek, antibiotica, arts en ziekenhuizen. Heel fijn dat je ons direct hebt doorverwezen, zodat we binnen 3 dagen met hem naar het ziekenhuis konden in plaats van over 6 weken. We zijn nu een week verder met glutenvrije voeding en hij is zo opgeknapt dat we niet meer begrijpen waarom hij naar het ziekenhuis moest. Achteraf waren de symptomen heel duidelijk, maar niet gezien. A.

 

Ik had niet verwacht dat ik zo snel van de pijn in mijn gewrichten af zou zijn. Binnen een paar weken voel ik een groot verschil. Wat ben ik blij dat ik dit kan doen met natuurlijke middelen, zonder bijwerkingen. I.

 

Mijn dochter vindt het erg prettig weer bij jou te zijn en te praten, ze voelt zich er erg fijn bij, en dat doet me deugd.

M.

 

Super fijn hoe je op de situatie insprong en me daarin kon helpen door de situatie helder te krijgen en te laten zien dat ik wel degelijk invloed heb. M.

 

Ik vind het zo fijn dat je praktijk zo laagdrempelig is. A.O.

 

Dankje dat je me hebt laten zien hoe mooi het leven kan zijn, voor het er altijd gewoon zijn, voor je geduld, voor je openheid, voor de rust die je hebt terruggebracht in ons gezin en onze relatie en nog veel meer.

D.

 

Lieve Hetty, het gaat sinds het weekend weer wat beter! Heb weer wat meer rust in mijn lijf. Ik heb een fijn werkdag met paarden er opzitten. Ik neem de middelen tegen onrust en hormonale onbalans en merk dat het een stuk beter gaat. Ik ben gisteren naar de psycholoog geweest en die vond dat ik er veel beter bij zat en heeft het idee dat ik meer aan jou heb dan aan haar. Haha! Mee eens !!!

D.

 

Het verbaasd me hoe open mijn dochtertje hier is in tegenstelling tot school en bij vriendjes thuis. En ook wonderlijk hoe goed ze reageert op de homeopathische middelen.

B.