Kennismaking

Mijn naam is Hetty Visscher. Voordat ik in 1998  mijn praktijk “Adoniem” opende, werkte ik in de jeugdzorg.  Al vroeg in mijn leven was ik geïnteresseerd in psychologie, 

natuurgeneeskunde en voeding. Na een lange periode te hebben gewerkt in de zorg, met verschillende doelgroepen (meestal kinderen) en binnen verschillende functies, vond ik het tijd om mijn kennis en talent in te gaan zetten voor kinderen en volwassen die er voor kiezen om te werken vanuit ‘mogelijkheden’ in plaats vanuit etiketten en regelgeving.

De mens in zijn geheel staat bij mij centraal en niet een systeem of onderdeel. Vandaar de keuze om Holistisch te werken.

 

Voor mij persoonlijk is het een voorwaarde om een goede medische basiskennis te hebben en voor mijn werk verdiep ik me regelmatig in wetenschappelijke onderzoeken. Ik zie mijn werk als een aanvulling op reguliere geneeskunde. Het een hoeft het ander niet uit te sluiten. Regelmatig heb ik overleg met artsen of specialisten.

 

De wens om volgens Holistische principes te willen werken was de reden dat ik na de opleidingen HBO-Jeugdwelzijnswerk (huidige SPH) én Inrichtingswerk verschillende studies ging volgen. Na de studie kinesiologie, kwam acupunctuur-basis, natuurgeneeskunde, medische basiskennis, homeopathie, orhtomoleculaire geneeskunde P.N.I, voeding,  familieopstellingen, manuele therapie, quantum touch en Epifysiologie. Ik verdiepte me in kruiden en ayurvedische geneeskunde en zo ontstaan alle ingrediënten voor een Holistische praktijk. 

 

Ik wil een positieve bijdrage leveren en anderen stimuleren om te leren van hun levenservaringen. Het glas is bij mij halfvol in plaats van half leeg en ik geloof in mogelijkheden. In de praktijk krijg ik te maken met mensen die chronisch ziek, psycho-sociale problemen ervaren of geestelijk vermoeid zijn. Vaak voelen zij zich niet gehoord, ze geloven niet meer in herstel of weten niet hoe dit te bereiken. Het geeft veel voldoening wanneer ik zie dat iemand die ik persoonlijk heb leren kennen weer geluk kan ervaren of dagelijkse dingen kan doen die voorheen niet meer mogelijk waren. Ieder mens verdient een persoonlijke benadering. 

 

Als je eenmaal zelf bevrijd bent, bevrijd dan ook anderen. Als je eenmaal op de andere oever bent aangekomen, help dan ook anderen.

Boedha